2015. március 25., szerda

{Vigyázz! Kész! Posztolj!} - Az első...Sziasztok! ^^
Igen, sokat kihagytam, sajnálom, de most sem ígérem, hogy rendszeresek lesznek a posztok, viszont a mai VKP téma annyira megtetszett, hogy képtelen voltam kihagyni c: Szóval kezdjük is! ^-^
Az első...

... szó amit kimondtam:
Sose tudtam, hogy mi volt pontosan az első szavam, de nagyon erősen gyanítom, hogy a "Lala". Nagyon sokáig nem beszéltem kiskoromban, pedig tudtam volna, de teljesen jól megértettem magam a felnőttekkel c: (Jó, nyilván a szüleimmel a legjobban, de akkor még kitartó voltam :'D). Emiatt mindenki pszichológushoz akart küldeni, mert "nem normális, hogy nem beszél a gyerek!", csak anya és apa volt az, aki ezen nem aggódta magát halálra. És semmi bajom! ^^  

... plüss állatom:
Ha minden igaz, az a plüssfóka volt az első, aki a mai napig velem alszik, és nem bírok tőle elszakadni c: Ha megyek valahova, biztosan mindig jön c: Még akkor is, ha csak egy napra utazom. Amíg nem esik teljesen szét (ami szinte lehetetlen, mert nagyon jól bírja, semmi baja szinte :D), addig nem fogom kinőni c:

... szerelmem:
Ebben nem tudok biztosat mondani, úgyhogy azt hiszem, inkább nem nyilatkozom c:

... csók:
2015 februárjában csattant el c: Nekem nincsenek cuki történeteim oviból vagy alsóból, a nagy gyerekkori szerelmek idejéből, maradt az örök klasszikus Duna-parti első csók c: 

... legjobb barát/barátnő:
Már oviban is voltak legjobb barátnőim, de velük ma már sajnos nincs jó viszonyom, sőt, nem is köszönünk egymásnak :c Azt mondanám, hogy talán elsőben volt olyan legjobb barátnőm, akivel nem csak együtt játszottunk, hanem tudtuk egymás titkait, és a többi c: Legjobb barátom pedig tavaly ősszel lett, akivel azóta is nagyon jóban vagyunk, és imádom! ^-^

... házi kedvenc:
Nem tudom sajnos, hogy hány éves lehettem, de volt egy világi édes akita inunk, aki 8 évig boldogított minket c: Nagyon édes kutyus volt, és azóta is nagyon hiányzik.

... macskajaj:
Jelentem, sose voltam még részeg, és bár biztos vagyok benne, hogy leszek, egyelőre nem tervezem :D Egyrészt nem járok el túl sokat a barátaimmal, mármint így előre megtervezetten inni, másrészt nem is szeretem az alkohol ízét, így nem látom értelmét, hogy igyak c:

... munka:
Még nem volt munkám, ha a sulit nem vesszük ide c: 

... koncert:
Talán egy Republic koncert volt az első amin részt vettem, amikor a Váci Vigalomban léptek fel. Azt nagyon szerettem, és nem tudok korábbról felidézni.. bármi mást c:

... sminktermék:
Tavaly kaptam egy szájfényt, ajándékba, névnapomra, amit azóta se használok, irritál ha beleragad a hajam a számba :D Meg ugye egyébként se nagyon sminkelek. Azon kívül nyárra vettem magamnak tust és szempillaspirált, itt kifújtam c:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése